Saare maakonna piirkondade turismitaristu parendamine

Ühisprojekt “Saare maakonna piirkondade turismitaristu parendamine”

Meede: LEADER-projektitoetus

Strateegia meede: 2 Elujõuliste kogukondade arendamine ja elukeskkonna parendamine

 

Projekti tegevused:

1.Saare maakonna turismikaartide uuendamine. Projekti tegevustena uuendatakse Saaremaal 7 vananenud ja kahjustatud välikaarti ning püstitatakse 2 uut välikaarti Muhu ja Ruhnu saartele. Välikaardid on piirkonnapõhised, kuvatud on suur maakonna kaart ja on välja toodud konkreetsem asukoha piirkond koos vaatamisväärsustega. Kaardil on QR kood, mis suunab visitsaaremaa.ee lehele, kus on kättesaadav turismiinfo ning elektrooniline piirkonnakaart. Uuendamise käigus uuendatakse vanad ja kahjustatud kaardid uue ilmastikukindla kaardiga.

 

2. Visitsaaremaa.ee kodulehe arendus, piirkonna kaartide digitaliseerimine. Visitsaaremaa.ee kodulehele tehakse alamleht, kus kuvatakse Saare maakonna erinevate piirkondade kaarte- Muhu, Ruhnu ja 5 Saaremaa piirkonda. Kaartidel on lisaks vaatamisväärsustele märgitud piirkonna turismiettevõtjate info. Valmivad kaardifailid on kättesaadavad turismiettevõtjatele, kes saavad neid vajadusel ise välja trükkida.

 

3. Investeering Saarte Geopargi infokioskite veebiarendusse. Saarte Geopargi 4 infokioskit asuvad erinevates piirkondades üle Saare maakonna- Sõrves, Lümandas, Anglas ja Koguvas. Kioskites on kuvatud kohalike looduslike vaatamisväärsuste info. Kioskid vajavad seadistamist ja uuendamist ning lisandväärtuseks täiendamist turismiinfoga. Kioskitele valmib veebiarendusena staatiline avaleht kaardiga ning link www.visitsaaremaa.ee turismiinfole.

 

Projekti kogumaksumus: 16 112,00€

Toetuse summa: 14 500,80€

Projekti kestvus: 11.2020 – 12.2021

Kontakt: Saaremaa Vallavalitsus, Kati Aus, kati.aus@visitsaaremaa.ee 

 

Ühisprojektis osalevad partnerid: Muhu Vallavalitsus, Ruhnu Vallavalitsus ja Saaremaa Vallavalitsus (taotleja).

Viimati muudetud: 4. jaan. 2021

Ei leidnud vastust? Võtke ühendust.