Kuidas Saaremaal asjad käivad?

Eestis ei pruugi olla liiga palju unikaalset, aga siin tehakse mitmeid asju veidi teisiti ja see on põnev: sooja vanni asemel hüppame jääauku, lihaseid lõdvestame end okstega pekstes ehk viheldes, korallide asemel sukeldume majade vahel, firma asutame kas või metsas.

 

Sestap otsustas EAS Turismiarenduskeskus Eestisse külla kutsuda suure jälgijaskonnaga või tuntud välismaalasi, kes teevad siin midagi meie moodi, et omakorda rääkida Eestis kogetust kogu maailmale. Nii on EstonianWay projekti raames välismaalased küpsetanud koos endise presidendiprouaga leiba, käinud metsas talveks marju korjamas ja teinud muid põnevaid asju. Mitmed neist on toimunud Saaremaal.

Venemaa parim toidukriitik Ivan Glushkov sai Saaremaal teada, kuidas oma käega kadaka küljest korjatud kadakamarjadest ja kiviselt rannalt väljakaevatud juurikatest saab gin.

Populaarse Instagramikonto Canon_photos autorid Henry and Piers Nathan käisid Saaremaal oma silmaga kaemas aasta kõige lühema ööga kaasaskäivaid legende ja müüte.

Saksa fotograaf Johannes Hulsch aka @bokehm0n käis päikeseloojangu fotosessiooni tegemas Eesti Pisa torni ehk Kiipsaare majaka juures.

Tunnustatud Venemaa kokk Alexei Zimin käis Viirelaiul süüa tegemas, nii nagu seda vanasti tehti. Et oleks üldse millestki süüa teha, algas õhtusöök varavalges kalastusretkega.

Ei leidnud vastust? Võtke ühendust